Boekenactie

 

 

Ten bate van de nieuwbouw van de pastorie te Nieuwdorp worden de volgende uitgaven verkocht:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovenstaande uitgaven kunt u bestellen via de mail:                                 

 

Mijn hond is goud waard; geschreven door Jannie Koetsier-Schokker. Hanneke krijgt te horen dat ze een erge spierziekte heeft. Ze zal nooit meer kunnen lopen en verliest ook de kracht uit haar armen. Wat is ze blij als ze een hulphond krijgt! Voortaan helpt Aislynn haar overal bij. De hond opent deuren en doet zelfs de boodschappen!

Verkoopprijs € 8,95

Bazuinen in de Wildernis; In dit boek, geschreven door L.J. van Valen, komen wij in aanraking met de diep doorleefde vroomheid die het leven van vele kolonisten kenmerkte. Centraal hierbij staat de krachtige puriteinse prediking van mannen als John Cotton, Thomas Shepard en Thomas Hooker, die tot de pioniers gerekend worden. Hun leven en werk, en dat van vele anderen, wordt op een boeiende manier geschetst, vanuit hun autobiografische geschriften en door mededeling van derden. Zij vormden de rode draad van een leven in tere godsvreze in een omgeving waarin het streven naar een theocratisch ideaal de toon aangaf. De calvinistische snit van 'Soli Deo Gloria' beademde hun hart en leven.

Verkoopprijs € 19,95

Toevlucht tot God; Tweeëntwintig meditaties over Psalm 25. Deze meditaties zijn door ds. C.J. Meeuse gehouden in zijn eerste gemeente Rotterdam-Zuid.

Psalm 25 is een rijke psalm, geliefd bij iedereen die de Heere vreest. De verschillende onderwerpen vertolken de beleving van Gods kinderen.

De auteur mediteert in deze bundel over elk afzonderlijk vers van deze psalm. Diverse thema's komen aan de orde, zoals godsvertrouwen, bestrijding, jeugdzonden, berouw en verlossing.

Het onderwijs uit Psalm 25 kan ook vandaag nog leiding geven in uw zoeken van de weg der zaligheid, ja, in uw vluchten naar de God der zaligheid.

Verkoopprijs € 14,95